100 jaar bs. Lambertus

Kunstproject

In het kader van het 100-jarig bestaan van Lambertus zijn diverse activiteiten met de leerlingen uitgevoerd, waaronder een kunstproject. De leerlingen hebben tijdens dit project een zestal kunstwerken (op en rond de speelplaats) gemaakt. TV Ellef heeft opnames gemaakt tijdens een van deze werkmiddagen. Het filmpje is te bekijken via de onderstaande website:

http://site.tvellef.nl/video/kunstproject-basisschool-lambertus-in-swalmen

Op vrijdag 17 juni 2016 is het kunstproject feestelijk afgesloten, waarbij de leerlingen o.a. werden getrakteerd op een uitgebreide lunch. Deze feestelijke afsluiting werd uitgebreid gefilmd door TV Ellef én RTV Roermond. Op de onderstaande websites kunt u de betreffende filmpjes nog eens bekijken:

http://site.tvellef.nl/video/kunstwerken-op-lambertusschool-swalmen

Ook is het betreffende krantenartikel rondom ons kunstproject hieronder als link voor u toegevoegd:

http://www.dichtbij.nl/roermond/regionaal-nieuws/artikel/4257237/basisschool-lambertus-in-swalmen-viert-eeuwfeest-met-presentatie-kunstproject.aspx

 

Tijdens de Open Dag in 2015 is onderstaand filmpje opgenomen. Via de onderstaande website (RTV Roermond) kunt u het filmpje bekijken omtrent onze open dag / reünie:

https://www.youtube.com/watch?v=c-HYmfjQptI

 

Foto aanbouw basisschool Lambertus (1914):

Foto 1914

Opening eerste schooldag

Op maandag 31 augustus 2015 vond de opening van de eerste schooldag (en dus de ‘aftrap’ van het 100-jarig jubileum van basisschool Lambertus) plaats, waarbij we officieel ons nieuwe schoollogo hadden onthuld.

Voor een impressie van de opening van onze eerste schooldag en de onthulling van het nieuwe schoollogo: zie het filmpje (TV Ellef) op

http://www.tvellef.nl/php/pivot/entry.php?id=6207&w=extravideo2

 

Nieuwe logo basisschool Lambertus:

 Logo Lambertus (1)